Excalibur deshidrator cu 5 tavi si timer complet din inox Radiant Cherry

2.650,00 lei

Cadou: cartea Preserve it Naturaly
Caracteristici tehnice:

Material: inox
Culoare: radian Cherry – cireașă
Nr. tăvi: 5 tăvi din oțel inoxidabil
Suprafaţa totală de uscare: 0,74 mp
Putere: 440W
Ventilator: 13 cm
Dimensiune tavă: 35,5 cm x 35,5 cm
Termostat ajustabil: 35˚C – 74˚C
Temporizator 26 ore: Da
Dimensiuni (hxLxa): 21,6 x 43,2 x 48,3cm
Greutate: 12 kg
Garanție: 5 ANI 

Fluxul de aer cald circulă pe orizontală, deshidratând uniform alimentele introduse în deshidrator.
De ce să alegem deshidratorul Excalibur:- silențios- complet din …

Cod Produs: 100787 Categorii: ,

Descriere

Cadou: cartea Preserve it Naturaly

Caracteristici tehnice:

  • Material: inox
  • Culoare: radian Cherry – cireașă
  • Nr. tăvi: 5 tăvi din oțel inoxidabil
  • Suprafaţa totală de uscare: 0,74 mp
  • Putere: 440W
  • Ventilator: 13 cm
  • Dimensiune tavă: 35,5 cm x 35,5 cm
  • Termostat ajustabil: 35˚C – 74˚C
  • Temporizator 26 ore: Da
  • Dimensiuni (hxLxa): 21,6 x 43,2 x 48,3cm
  • Greutate: 12 kg
  • Garanție: 5 ANI 

Fluxul de aer cald circulă pe orizontală, deshidratând uniform alimentele introduse în deshidrator.

De ce să alegem deshidratorul Excalibur:
– silențios
– complet din inox
– suprafață mare de uscare
– termostat ajustabil
– design modern
– ușă transparentă care vă permite să vă uitați în interiorul deshidratorului fără să scoateți ușa 

Cu ajutorul deshidratorului putem obține o multitudine de rețete inedite folosind ingrediente de origine vegetală sau animală.
Deshidratorul este o alternativă sănătoasă pentru conservarea fructelor, legumelor și a verdețurilor care în sezoanele reci nu se găsesc pe piață sau prețurile lor sunt exorbitante, iar gustul lor lipsește cu desăvârșire.

Avantajele deshidratării

Metodă mult mai sănătoasă de conservare a alimentelor față de fierbere sau congelare.
Spațiul de depozitare ocupat este mult mai mic.
Se pot conserva prin păstrarea în pungi cu fermoar sau prin vidare.
Amestecul deshidratat și reintrodus în ciorbe, supe sau alte feluri de mâncăruri se hidratează și revine la forma și gustul inițial, culorile vii se păstrează și după deshidratare. Același lucru este valabil și pentru fructe și verdețuri.
Prin uscarea alimentelor la temperaturi de maxim 41 de grade, proprietățile acestora nu se vor distruge.

Manualul de utilizare mai conţine şi reţete şi modalităţi de prepare pentru:

•Rulouri/clătite din fructe
•Fructe deshidratate
•Legume deshidratate
•Alimente crude, vii
•Ierburi şi condimente
•Iaurturi
•Brânzeturi