Description
Miere de Manuka KFactor 16 RAW, 500g, Wedderspoon
Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica.
Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii.
Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)
KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere contine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka.
Beneficiile mierii de Manuka:
Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala.
Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale.
Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.
Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka:
Imunitate | dureri gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte |
Sistem digestiv | aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali |
Afectiuni bacteriene | acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii – halena |
Ingrijire externa | eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului |
Ingrediente:
100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata.
Ambalat in borcan ermetic, fara BPA.
Precautii:
Nu este recomandata copiilor sub 12 luni.
Nu este nevoie sa o pastrati la frigider.
Tara de origine: Noua Zeelenda
Ce inseamna sistemul Kfactor Wedderspoon?
Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai inalta calitate si puritate a Mierii de Manuka.
Pentru a identifica si a masura proprietatile complexe care se gasesc in Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistica etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala.
Sistemul Kfactor indeplineste reglementarile evaluarii Mierii de Manuka, puteti citi aici scrisoarea de certificare.
Totodata, sistemul Kfactor va defini in mod aditional proprietatile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.
Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, incearca sa identifice substante aditionale prezente doar in Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal si alti factori cheie pe care speram sa ii identificam folosind tehnologia unica RMN.
Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon
Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). Aici puteti vedea scrisoarea de aprobare.
Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.
Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATA
Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis.
Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea noastra raw contine in mod natural si enzime vii – si fiecare borcan este urmarit pana la apicultorul specialist din Noua Zeelanda .
Aici, la Wedderspoon, noi credem in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastra este intotdeauna pastrata in starea sa naturala , cruda si nepasteurizata.
Beneficii nutritionale
Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa . Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente.
Mierea este o sursa de carbohidrati .
Timp de milioane de ani, albinele si florile au lucrat impreuna pentru a crea nenumarate combinatiinaturale, aromate si sanatoase de miere. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria sa paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelanda , care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de
aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii . Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume , continand zaharuri complexe , enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni.
Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna pur si simplu ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat.
Sistemul de notare PFUND Color Standard
Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistent . Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de incredere.
Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata in milimetri, care pot trece prin miere .
Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR