Miere de salcam, 30 Ron /kg ( Taxe postale Gratis cu Posta Romana, de la 6 kg)

30,00 lei

Mierea salcam 2017. Produs in Joita, jud. Giurgiu, la cativa kilometri de Bucuresti. Stupina este la mica distanta de zona ecologica Arcuda, o padurice care contine in principal salcam, pomi fructiferi si salcie.
Produsul este absolut natural, fara adaosuri naturale sau artificiale. Familiile de albine nu au fost tratate cu nici un fel de tratament. In …

Cod Produs: 100192 Categorie:

Descriere

Mierea salcam 2017. Produs in Joita, jud. Giurgiu, la cativa kilometri de Bucuresti. Stupina este la mica distanta de zona ecologica Arcuda, o padurice care contine in principal salcam, pomi fructiferi si salcie.

Produsul este absolut natural, fara adaosuri naturale sau artificiale. Familiile de albine nu au fost tratate cu nici un fel de tratament. In aceasta primavara au fost stimulate doar cu miere de albine. Mierea este cristalizata, deoarece contine urme de rapita.

Ambalaj: plastic alimentar. Recomandam transferarea si pastrarea mierii in recipiente de sticla.

Deoarece suntem producatori directi, fiind plecati cu stupii, in perioada pastoralului (pana in 15 oct.), comenzile pot fi onorate cu intarziere (de aprox. 2 saptamani). In momentul trimiterii coletului va vom contacta pentru confirmarea comenzii.

Dupa cum se stie, mierea poate fi alterata prin procesarea ei la temperaturi peste 40 grade Celsius. Chiar daca mierea bruta, adica cea recoltata din stup in stare naturala, poate contine mici particule de polen si ceara, tocmai acesta este un indiciu ca mierea este de calitate, adica mierea aflata in starea sa naturala. Mierea naturala cristalizeaza in timp mai ales la temperaturi mai scazute (spre deosebire de cea modificata sau falsificata). Din pacate, in comert nu mai avem garantia unei mieri pure, naturala 100% adica nemodificata chimic sau termic.

INDICATII GENERALE:

1. Mierea cristalizata reprezinta garantia unei mieri naturale si de calitate.
2. Nu incalziti mierea cristallizata la mai mult de 40 grade Celsius fiindca ii veti distruge proprietatile si enzimele active!
3. Pastrati mierea la intuneric (in stup mierea sta la intuneric) si transferati mierea din borcanele de plastic in borcane de sticla complet uscate.
4. Nu amestecati mierea cu apa, nici macar o picatura caci exista riscul sa fermenteze!

Liviu Anastase, producator miere de albine 100% naturala.Certificat de producator seria TLCP nr. 1463707

Ambalajul este din plastic alimentar si nu de sticla, pentru a preveni unele probleme de transport. Daca se prefera curier rapid, se plateste doar diferenta de pret dintre Posta Romana si curier.

OFERTA: Pentru comenzi de minim 6 kg miere, taxele de transport (doar cu Posta Romana) sunt gratis.

Pentru oferte si reduceri transport, vizitati website-ul:
http://mieredobrogeana.wordpress.com(link is external)