Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, editia II

Catalog:

60,00RON

Editia: II (2014)
Format: 18,60 x 24,40 cm
Pagini: 223
ISBN: 978-606-588-723-7
Publicata de Curtea Veche Publishing

Aceasta carte poate fi procurata de aici sau de la orice librarie din tara fizica sau online. Daca o cumparati de aici, cartea va avea autograful Ligiei pe coperta interioara si va fi livrata de la birourile firmei Raw Generation. Comenzile sunt procesate de Raoul sau Ligia Pop de 1-2 ori pe saptamana sau chiar mai rar cand nu suntem acasa si avem evenimente in tara si strainatate. Acest lucru inseamna ca e posibil sa fie livrata la un interval de 7-8 zile dupa plasarea comenzii, chiar daca vine prin curier rapid. Va multumim anticipat pentru intelegere si daca doriti sa o primiti cartea intr-un regim mai rapid si la un pret mai mic, va recomandam sa apelati la librariile fizice sau la magazinele online din tara. Ca si sfat, inainte de a merge intr-o librarie, mai bine sunati prima data pentru a afla daca au cartile noastre pe stoc.

Puteti vedea o prezentare video a acestei carti:

http://www.youtube.com/watch?v=1FWyE7JCIjg

Toți iubim deserturile si ne întrebăm, ce am putea face pentru a le consuma fără să ne simțim vinovați și mai ales fără să suportăm consecințele lor negative? Cine nu și-ar dori să ofere copiilor sau nepoților lor deserturi naturale, lipsite de prelucrare îndelungată, zahăr și aditivi nesănătoși? Prin această carte, Ligia Pop vă prezintă soluția acestor probleme. Cartea conține 80 de retete raw food care au fost pregătite special pentru dumneavoastră, sunt pline de culori, arome și gusturi exotice. Toate sunt aranjate pe categorii, împreună cu explicații clare și poze detaliate (mari cât pagina) și foarte apetisante.

Cartea are 223 de pagini, este imprimată la cea mai înaltă calitate, cu copertă cartonată și pagini lucioase, formatul este mare (19/24,5 cm), cu o greutate semnificativa. Cartea oferă îndemnul clar cititorilor: haideți să mâncăm dulciuri delicioase și sănătoase! Consumarea lor echilibrată ne va menține supli, sănătoși și plini de energie. Pentru a vedea cat de usor este sa preparati retete raw vegane, vizionati show-ul Ligia's Kitchen.

Pret: 60,00RON
Greutate: 0.75 kg
SKU: 100180
Share/Save

Atentie!

Va rugam faceti cumparaturile in functie de magazin, altfel cosul dvs. poate contine produse de la mai multe magazine din diferite colturi ale tarii, veti avea mai multe pachete si implicit va trebui sa platiti taxe de livrare separate pentru fiecare pachet in parte. Lista cu magazinele partenere se afla in partea stanga a acestei pagini.