Despre noi

Bine ati venit la Raw Vegan Mall, unde promovam un stil de viata sanatos!

Acest site este un catalog de produse raw vegane si vegetariene din Romania, alcatuit de noi pentru convenienta dumneavoastra. Listam produsele diverselor firme si magazine din tara, oameni de incredere pe care i-am recomandat deja in ultimii ani, cat si firme noi proaspat descoperite. Noi nu detinem stoc, ci magazinele care sunt listate pe platforma se vor ocupa de preluarea comenzii de la noi, de livrare si de incasare. Mare grija, ca nu toate produsele au transport gratuit la un anumit total, decat cele la care veti gasi aceasta precizare. 

Pe site veti gasi doar produse de calitate folosite de noi. Nu am adaugat niciodata produse aleatorii, ci am selectat magazinele si produsele, in asa fel incat la noi sa gasiti doar produse de calitate care sunt adaugate manual. Din 2011 si pana in prezent, adaugam de doua ori pe an liste de produse noi, de interes actual.

Acest magazin virtual este creat si administrat de SC Raw Generation SRL, o firma ai carei proprietari sunt Ligia Pop si Raoul Pop. Magazinul functioneaza ca un intermediar intre clienti si distribuitorii/magazinele de produse raw vegane din Romania. Principiile de baza ale acestui website/mall virtual sunt simple:

  • Produse cele mai de calitate din tara le veti gasi listate aici. Nu mai trebuie sa va pierdeti timpul facand cautari pe net. Veniti intr-un singur loc si gasiti tot ce aveti nevoie.
  • Preturile sunt la fel ca si la acele magazine, deci nu va costa nimic in plus daca le achizionati prin noi.
  • Comenzile sunt trimise de noi, direct la magazine pentru a fi trimise la dvs., deci s-ar putea sa primiti mai multe colete si sa platiti mai multe taxe de livrare in functie de oferta fiecarui magazin.
  • Veti fi sunati sau veti primi mesaj pentru confirmarea comenzi, si daca nu doriti anumite produse, puteti refuza comanda.
  • AICI gasiti mai multe detalii despre felul in care functioneaza acest magazin online.

Ne puteti contacta daca aveti intrebari. Datele firmei noastre sunt cele de mai jos, insa nu de la noi veti primi factura sau garantia (unde se aplica) pe produsele achizitionate. Magazinele care va trimit produsele (vedeti factura primita) se vor ocupa de garantie sau de primirea pachetului returnat de dvs.

  • SC Raw Generation SRL
  • CUI: RO27781949
  • J40/11896/2010
  • Cont Bancar: ING Bank Romania, RO32 INGB 0000 9999 0329 6395

Prin comenzile pe care le faceti pe site-ul Raw Vegan Mall, contribuiti la continuarea activitatii noastre de educare in Romania si la salvarea monumentelor istorice din Transilvania, pentru ca noi folosim o mare parte din veniturile noastre in munca pe care o facem prin Asociatia P.A.T.R.U. Proiectul curent care se desfasoara este restaurarea bisericii fortificate si a casei parohiale din Pelisor, jud. Sibiu. Un procent mic din fiecare vanzare este directionat spre aceste proiecte, fara ca sa creasca preturile produselor pentru d-voastra, dar conteaza si apreciem enorm fiecare comanda. Aici gasiti detalii despre asociatia noastra.

Va multumim!