Contact

Programul nostru de relatii cu publicul este de Luni pana Vineri, intre orele 10 – 18. Preferam sa lucram doar prin email, asa ca va rugam sa ne trimiteti un mesaj la magazin@rawveganmall.ro.

Datele firmei noastre sunt urmatoarele:

Va invitam sa consultati termenii si conditiile aplicabile comenzilor efectuate pe acest website si politica noastra de confidentialitate legata de datele d-voastra.

E important de precizat ca magazinul nostru e virtual. Nu avem magazin fizic cu produsele listate aici. Dupa cum explicam aici, noi listam online produsele de la mai multe magazine si le prezentam pentru vanzare, pentru convenienta dumneavoastra. In acest fel puteti plasa o singura comanda care sa contina produse de la mai multe magazine. Comanda dumneavoastra este apoi comunicata magazinelor participante pentru livrare. Va rugam sa ne instiintati de intarzieri la finalizarea comenzilor pentru a putea interveni si urgenta procesul.

Multumim pentru intelegere!

Disclaimer: Informaţiile şi sugestiile prezentate pe acest site in legatura cu anumite produse sunt puse la dispoziţie cu scop informativ, nu pot fi considerate sfaturi medicale si nu pot fi folosite pentru diagnosticare. Dacă aveţi o condiţie care necesită tratament medical vă rugăm să vă adresaţi medicului.