Cum comand?

Raw Vegan Mall functioneaza dupa acelasi concept precum magazinele Amazon din intreaga lume. O singura comanda prin Raw Vegan Mall poate contine produse de la mai multi comercianti din diferite colturi ale tarii.

Pentru a vedea cate magazine sunt listate, mergeti sus la meniu si apasati pe “Produse”. Odata ajunsi la aceasta pagina, in partea stanga, vi se vor afisa toate magazinele listate pe Raw Vegan Mall. Cand veti apasa pe un magazin, vi se vor lista doar produsele ce apartine de acel distribuitor si daca comandati doar acele produse, la final veti avea un singur pachet. Daca veti mai apasa pe alt magazin si veti comanda si de la ei, se va intampla acelasi lucru si veti avea al doilea pachet. Fiind programul este limitat si nu poate face distinctia intre magazine, va fi listata o singura taxa de livrare, insa in acest caz, vor fi doua.

Costul de transport va fi separat pentru fiecare magazin in parte si diferit in functie de greutatea fiecarui colet si de politica de functionare a fiecarui magazin. Veti fi contactati de fiecare magazin si veti fi instiintati dinainte de aceste taxe de livrare.

Plata

Pentru a evita confuzii cand plasati comanda, oferim doar modalitatea de plata prin ramburs. Pentru clientii care locuiesc in alte tari, dar care vor sa comande produse pentru cei din tara tara, pachet care sa ajunga la rude / cunostinte,  exista posibilitatea de plata prin PayPal sau prin viraj in cont bancar, insa doar prin comenzi plasate prin email sau daca mentionati asta la mesajul final al comenzii.

Transport

Oferim o singura modalitate de transport: Curier Rapid (prin diverse firme precum Fan Courier, Urgent Cargus, DPD, etc.). Noi prezentam un pret estimativ de livrare la plasarea comenzii, care va diferi de pretul final de livrare.

Pretul final al livrarii se va confirma de fiecare distribuitor / magazin individual, cand vor finaliza comanda dumneavoastra. Cautati sa cumparati mai multe produse de la acelasi distribuitor, pentru a economisi bani pe transport.

Livrari in alte tari

Nu se livreaza comenzi inafara tarii, ci doar in Romania. Comandati produse din tarile unde sunteti sau de pe magazine precum Amazon, iHerb sau alte magazine care livreaza international.