Modalități de plată și transport

Raw Vegan Mall functioneaza dupa acelasi concept ca si magazinele Amazon din intreaga lume. O singura comanda prin Raw Vegan Mall poate contine produse de la mai multi comercianti din diferite colturi ale tarii. In cazul acesta veti primi mai multe pachete, in functie de apartenenta la fiecare firma, iar costul de transport va fi separat pentru fiecare pachet si diferit in functie de greutatea fiecarui colet si de politica de functionare a fiecarui magazin. Veti fi contactati pentru acest lucru de fiecare magazin si veti fi instiintati dinainte de aceste taxe de livrare.

Plata

Pentru a evita confuzii la plasarea comenzilor, oferim doar modalitatea de plata prin ramburs. Pentru clientii care locuiesc in alte tari, putem oferi posibilitatea de plata prin PayPal sau prin viraj in cont bancar, insa doar prin comenzi plasate prin email.

Transport

Oferim o singura modalitate de transport: Curier Rapid (prin diverse firme precum Fan Courier, Urgent Cargus, DPD, etc.). Noi prezentam un pret estimativ de livrare la plasarea comenzii, care va diferi de pretul final de livrare.

Pretul final al livrarii se va confirma de fiecare distribuitor / magazin individual, cand vor finaliza comanda dumneavoastra. Cautati sa cumparati mai multe produse de la acelasi distribuitor, pentru a economisi bani pe transport.