Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali

24,98 lei

La comenzi de 199 lei transportul prin curier este gratuit in Romania, chiar daca pe pagina de finalizare a comenzii va aparea o taxa de livrare. Acest text il veti intalni doar la anumite produse, asta fiindca pe site sunt listate produse de la 10 magazine diferite si fiecare magazin in parte are taxe de livrare si politici de livrare diferite. Aici gasiti detalii.

Supplier: NATUR

SKU: 3176800001633 Category: Tag: Brand:

Description

Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali

Faisselle sau Cottage Chesse este o branza proaspata dulce, una dintre cele mai vechi facute de om. Aceasta branza proaspata este facuta cu lapte de vaca, oaie sau capra. Poate fi consumata ca desert insotit de miere sau zahar, ierburi aromate sau inclusa intr-un fel de mancare savuroasa.

Plicul cu doza dubla va permite sa faceti 1L de branza proaspata.

Ingrediente: LAPTE praf*, cheag animal liofilizat, fermenti lactici.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 
Ingrediente de adaugat:  0.5L lapte animal (pentru o doza din plic)
Preparare: 2 minute
Fermentare: 24 de ore la temperatura camerei (23°C) 

Instructiuni de utilizare: Folositi ustensile perfect curate. Se dizolva fermentul in 2 linguri de lapte apoi se toarna treptat in restul de lapte. Se toarna in recipientele dorite (ca forma si gramaj). Se lasa la fermentat 24 de ore la temperatura camerei (23°C). Imediat ce s-a solidificat, puneti recipientele in pozitie de scurgere si puneti la frigider. Pentru o branza proaspata uscata, lasati-o sa se scurga mai mult timp in frigider, indepartand in mod regulat zerul.

Valori nutritionale per 100g:
Energie: 214 kj / 51 kcal
Grasimi: 1.5g din care saturate 1.0g
Carbohidrati: 5.4g din care zaharuri 5.2g
Proteine: 3.7g
Saruri: 0.11g

Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule.

Conditii de pastrare: A se pastra de preferinta sub +18°C pentru o mai buna eficienta a fermentului.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 2x 6g

Produs in Franta

Additional information

Magazin