GHEE, natural, 50G, Terra Apis

40,00 lei

La comenzi de 199 lei transportul prin curier este gratuit in Romania, chiar daca pe pagina de finalizare a comenzii va aparea o taxa de livrare. Acest text il veti intalni doar la anumite produse, asta fiindca pe site sunt listate produse de la 10 magazine diferite si fiecare magazin in parte are taxe de livrare si politici de livrare diferite. Aici gasiti detalii.

Supplier: NATUR

Description

GHEE, natural, 50G, Terra Apis

 

ALIMENT CU PROPRIETATI NUTRITIVE DEOSEBITE, DAR SI UN REMEDIU DE EXCEPTIE

 

Descris in textele Ayurvedice din vremuri stravechi – aceasta proba a timpului reprezinta poate, cel mai puternic argument asupra proprietatilor benefice ale ghee-ului. La noi, mai este cunoscut si sub numele de unt clarificat. 

Mod de utilizare: intern sau extern. Recomadat pentru toate varstele, atat copiilor cat si batranilor. 

Proprietati: Hraneste toate tesuturile si organele, creste vigoarea organismului, este intineritor, antioxidant, anti-toxic, bun pentru memorie, pentru persoanele slabite, in unele afectiuni psihice (ex: iritabilitate), pentru capacitatea de intelegere si discriminare, bun aperitiv, afrodiziac. Cei care doresc sa aiba o piele frumoasa si moale si o voce buna ar trebui sa consume ghee. Utilizat in vatamari interne, post-operator si pentru persoanele slabite, util in caz de herpes si boli degenerative ale pielii.

Cu cat ghee-ul este mai vechi, cu atat este mai eficient in afectiunile neurologice, dependenta de droguri, actiunea la nivel cerebral, in caz de coma, in afectiuni ale nasului/gatului/urechilor, bun purificator. Se poate utiliza ca picaturi nazale la pacientii cu epilepsie sau Alzheimer si in tratamentul ochilor (imbaiere).

Se poate folosi ca aliment in locul untului obisnuit, fiind mai rafinat, si avand calitati net superioare acestuia, precum si multe avantaje practice: nu necesita pastrare in frigider, asadar, poate fi luat in calatorii chiar si in bagaje; se intinde pe paine cu usurinta, chiar si daca a fost tinut in frigider, intrucat isi pastreaza moliciunea; 

Se poate folosi in prepararea prajiturilor, in locul untului (sau margarinei!), prajiturile devenind mai fragede; daca tavile de copt se ung cu ghee, cozonacii sau prajiturile nu se vor mai lipi de tavi. Da gust placut alimentelor in care se adauga.

Atentionari: Daca organismul proceseaza ghee-ul, acesta va inlocui hrana si nu va mari colesterolul. Aproape toti pacientii cardiaci pot consuma una sau doua linguri de ghee pe zi. Important este regimul de viata in ansamblu, precum si dieta in ansamblu, astfel incat sa nu se produca colesterol in exces in organism.

Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Contraindicat in caz de hipersensibilitate la ingredientele din compozitia sa. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 

Conditii de pastrare: Nu necesita conservanti suplimentari. Nu este necesara pastrarea in frigider. Poate fi pastrat la temperatura camerei pe parcursul multor ani de zile, fara a se altera: nu mucegaieste, nu rancezeste, neproducandu-se alte degradari. Textele ayurvedice spun ca ghee-ul corect preparat poate rezista timp de 400 de ani.

Informatii suplimentare:

Masa nominala: 50 G
Masa bruta: 145 G
Mod de prezentare:

Flacon din sticla bruna cu capac din bachelita

Dim. flacon (Ø x h): 50 x 55 mm

Additional information

Magazin

Brand