Description
Diversificarea raw și vegană
Sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari
Întrucât una dintre etapele delicate din viaÈ›a tinerilor părinÈ›i o constituie diversificarea hranei bebeluÈ™ului, cartea îi ghidează competent asupra celor mai potriviÈ›i paÈ™i de urmat, cunoÈ™tinÈ›ele autoarei fiind dublate de experienÈ›a sa nemijlocită. Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase reÈ›ete raw È™i vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start în viață plin de vigoare, elan È™i bună dispoziÈ›ie. La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a È™ase cărÈ›i: PaÈ™i în lumea muzicii, ReÈ›ete vegane fără foc (laureată a Gourmand World Cookbook Awards), Germeni È™i vlăstari: surse de sănătate È™i energie, Deserturi pentru părinÈ›i È™i copii sănătoÈ™i, Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă È™i Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naÈ™tere naturală È™i un bebe sănătos. Activează ca raw food chef (maestru bucătar specializat în hrana fără foc), e consultant în nutriÈ›ie, susÈ›ine demonstraÈ›ii culinare È™i organizează anual la BucureÈ™ti Raw Generation Expo, care promovează pe plan naÈ›ional un stil de viață sănătos. Este gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ È™i „De vorbă cu Ligia“. A câÈ™tigat, alături de alÈ›i 15 bucătari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef. LicenÈ›iată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din IaÈ™i, Ligia Pop e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii, vizitaÅ£i: ligiapop.com
Carte cu autograful Ligiei Pop.