Description
Miere de rapita mai 2019, recoltata in zona localitatii Joita, jud. Giurgiu, cam la 20 km de Bucuresti, stupina fiind amplasata chiar langa zona bio Arcuda, (unde se afla si statia de tratare a apei potabile pentru capitala). In cantitati mai mici, contine si miere de pomi fructiferi si flora spontana din zona.
Mierea este complet naturala, netratata termic si fara zahar!
Dupa cum se stie, mierea poate fi alterata prin procesarea ei la temperaturi peste 40 grade Celsius. Chiar daca mierea bruta, adica cea recoltata din stup in stare naturala, poate contine mici particule de polen si ceara, tocmai acesta este un indiciu ca mierea este de calitate, adica mierea aflata in starea sa naturala. Mierea naturala cristalizeaza in timp mai ales la temperaturi mai scazute (spre deosebire de cea modificata sau falsificata). Din pacate, in comert nu mai avem garantia unei mieri pure, naturala 100% adica nemodificata chimic sau termic.
INDICATII GENERALE:
- Mierea cristalizata reprezinta garantia unei mieri naturale si de calitate.
- Nu incalziti mierea cristallizata la mai mult de 40 grade Celsius fiindca ii veti distruge proprietatile si enzimele active!
-
Pastrati mierea la intuneric (in stup mierea sta la intuneric) in borcane de sticla complet uscate, nu de plastic.
-
Nu amestecati mierea cu apa, nici macar o picatura caci exista riscul sa fermenteze!
-
Conservarea mierii de rapita este una speciala, fiind un sortiment sensibil la temperatura de peste 15 grade C.
Liviu Anastase, producator miere de albine 100% naturala. Certificat de producator seria TLCP nr. 1463707
Ambalajul este din plastic alimentar si nu de sticla, pentru a preveni unele probleme de transport. Daca se prefera curier rapid, se plateste doar diferenta de pret dintre Posta Romana si curier.
OFERTA: Pentru comenzi de la 6 kg in sus, taxele de transport (doar cu Posta Romana) sunt gratis.
Pentru oferte si reduceri transport, vizitati website-ul: