Description
Pasta de soia Shiro Miso, bio, 300g, Lima
Miso este o pasta din soia fermentata, folosita de peste 1300 de ani in Japonia pentru proprietatile sale culinare si nutritive.
Pasta Shiro Miso este o pasta tanara de soia, cu un gust usor, aproape dulce.
Ingrediente: orez* 45%, SOIA* 25%, apa, sare de mare, A. Oryzae.
*din agricultura ecologica
Sugestie de servire: pasta shiro miso se poate folosi ca aditiv in toate felurile de mancare, pentru a le da savoare: in supe, mancaruri de legume, in creme tartinabile, pateuri, sosuri, etc.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 812kJ/193 Kcal
Grasimi: 4.2g din care saturate 0.7g
Carbohidrati: 28.6g din care zaharuri 26.2g
Fibre: 2.0g
Proteine: 9.1g
Saruri: 5.0g
Produs certificat ecologic
Tara de origine: Japonia
300g