Description
<
p class= Standard >
PENNE ECOLOGICE CU 20% MORCOVI PROASPETI
Ingrediente: faina de linte rosie*72%, morcovi proaspeti* 20%, faina de in auriu* 8%.
*ingrediente provenind din agricultura ecologica.
Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.
Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.
Produsul se pastreaza la temperatura max. 25 °C si umiditate max. 65%, ferit de actiunea directa a razelor solare.
Timp de fierbere: 5-6 minute.
Preparare: Pastele se adauga in apa care clocoteste si se fierb conform timpului indicat.
Produs de: Petras Bio SRL
Valori nutritionale / 100g produs |
|
Valoare energetica |
1493 kj/ 356 kcal |
Grasimi |
7,3 g |
din care acizi grasi saturati |
2,9 g |
Glucide |
42 g |
din care zaharuri |
5 g |
Fibre |
19 g |
Proteine |
21 g |
Sare |
0,1 g |
Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!
Spațiul de producție este organizat în 2 secții: secția dedicată produselor fara gluten și secția produselor cu gluten.
Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.
Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.
Petras Bio s-a dedicat producției raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață și care își transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producție să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare și cu dorința lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul și bucură în același timp gustul.
Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea – germinarea semințelor, cu expertiza dobândita – producția prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.