Description
<
p class= Standard >
PENNE ECOLOGICE CU 20% MORCOVI PROASPETI
Ingrediente: faina de linte rosie*72%, morcovi proaspeti* 20%, faina de in auriu* 8%.
*ingrediente provenind din agricultura ecologica.
Locul de provenienta a ingredientelor primare difera de tara de origine a produsului alimentar.
Produsul poate contine urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coaja.
Produsul se pastreaza la temperatura max. 25 °C si umiditate max. 65%, ferit de actiunea directa a razelor solare.
Timp de fierbere: 5-6 minute.
Preparare: Pastele se adauga in apa care clocoteste si se fierb conform timpului indicat.
Produs de: Petras Bio SRL
Valori nutritionale / 100g produs |
|
Valoare energetica |
1493 kj/ 356 kcal |
Grasimi |
7,3 g |
din care acizi grasi saturati |
2,9 g |
Glucide |
42 g |
din care zaharuri |
5 g |
Fibre |
19 g |
Proteine |
21 g |
Sare |
0,1 g |
Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!
<
p class= MsoNormal >
SpaÈ›iul de producÈ›ie este organizat în 2 secÈ›ii: secÈ›ia dedicată produselor fara gluten È™i secÈ›ia produselor cu gluten.
Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.
<
p class= MsoNormal >
Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.
<
p class= MsoNormal >
Petras Bio s-a dedicat producÈ›iei raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață È™i care îÈ™i transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producÈ›ie să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare È™i cu dorinÈ›a lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul È™i bucură în acelaÈ™i timp gustul.
Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea – germinarea seminÈ›elor, cu expertiza dobândita – producÈ›ia prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.