Description
Este aceeasi punga rezistenta folosita de Ligia Pop la ora actuala. De la lot la lot, culoarea poate sa difere, insa materialul este acelasi.
Cu ajutorul acestei pungi mai groasa decat punga de strecurat rezistenta (chiar daca in imagine pare la fel ca cealalta), puteti sa strecurati orice fel de lapte vegetal: de migdale, susan, mei sau ovaz, din nuci romanesti etc. Se poate folosi pentru a stoarce branza din nuci sau cea traditionala. Cei care nu beneficiaza de un storcator, pot sa stoarca fructele sau legumele date pe razatoare si in doar cateva minute, au sucul gata.
Daca pana acum ne-am tot chinuit cu sita sau tifonul va prezint o punga de strecurat care o sa va usureze munca enorm cand vine vorba de strecurat laptele de nuci, de migdale, canepa sau orez. Aceasta nu este de unica folosinta, deci o veti folosi pana la rupere si asta poate sa ajunga si la peste 50 de folosiri. Pungile sunt facute din materiale noi, rezistente si elastice. Inainte foloseam organza si bumbac care cedau foarte repede la cusaturi, insa acum folosim doar materiale italiene, de inalta calitate.
Pastrare: Punga se potriveste perfect peste cupa blenderului si incape aproximativ 2 litri de lichid. Dupa fiecare folosire, trebuie spalata cu apa fierbinte si sapun vegetal. Se clateste bine si se lasa la uscat in aer liber. Dupa mai multe folosiri, puteti adauga la spalat si otet, pentru a elimina mirosul de grasimi.