Description
Seminte de in pisate bio 250g
Semintele pisate sunt asimilate mai usor decat cele intregi. Daca consumati seminte intregi, este recomandat sa le lasati la inmuiat inainte sa le consumati, altfel aveti toate sansele sa le eliminati intregi, la fel cum le-ati si inghitit.
Pe langa acidul alfa linolenic, semintele de in mai sunt bogate si in lignan. Lignanul este un tip de fitoestrogen (antioxidant) care, de asemenea, are un continut bogat in fibre.
Cercetatorii sustin ca lignanul din semintele de in aduce multe promisiuni in batalia cu afectiunile, incluzand un rol important in prevenirea cancerului, mai ales cancerul la san.
De asemenea se mai regasesc si studii care demonstreaza scaderea totala sau partiala a colesterolului, unde inul a dat rezultate remarcabile.
Semintele de in normalizeaza tranzitul intestinal, confera senzatia de satietate si incetinesc procesul de asimilare a grasimilor. Astfel, acestea sunt indicate daca suferi de constipatie, de o boala inflamatorie intestinala sau de sindromul intestinului iritabil. Secretul este sa consumi suficienta apa pentru a ajuta semintele sa treaca prin organism.
Ingrediente: 100% seminte de in maro* pisate
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2349kj / 568kcal
Grasimi: 42g din care saturate 4.0g
Carbohidrati: 15g din care zaharuri 2.0g
Fibre 27g
Proteine: 18g
Saruri: 0.08g
Produs certificat ecologic.
Tara de origine: Kazakhstan
250g