Description
Sos de soia Shoyu bio cu continut redus de sare 250ml
-vegan-
Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat.
Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Varianta cu 28% mai putina sare.
Ingrediente: apă, boabe de SOIA*, GRAU*, sare de mare, alcool*, oțet*, regulator de aciditate: acid lactic, A.oryzae.
*din agricultura ecologica
Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule. Contine gluten.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 424kJ/101kcal
Grasimi: 0.1g din care saturate 0.0g
Carbohidrati: 4.9g din care zaharuri 0.4g
Fibre: 0.8g
Proteine: 10.4g
Saruri: 10.2g
Produs certificat ecologic. ambalat in sticla.
Agricultura non-UE
250ml