Description
Sos de soia Shoyu sweet sushi bio 250ml, Lima
-vegan, bio-
Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat. Sosul sweet sushi mai contine si putin mirin – un vin de orez din Japonia), si sirop de orez.
Se foloseste in salate, la orez, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Ingrediente: sirop de orez*, Shoyu* (apa, boabe de SOIA*, GRAU*, sare de mare, alcool*, A. Oryzae, mirin* (orez*, apa, A. Oryzae), apa, otet de vin alb*.
*din agricultura ecologica
Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule. Contine gluten.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 960kJ/226kcal
Grasimi: 0 g din care saturate 0 g
Carbohidrati: 50g din care zaharuri 33g
Fibre: 0g
Proteine: 6g
Sare: 6.3g
Produs certificat ecologic, ambalat in sticla.
Agricultura UE/non-UE
250ml