Description
TAGLIATELLE ECOLOGICE CU SPANAC
Ingrediente: faina de grau alba*, spanac* 4%.
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produsul contine gluten.
A se pastra la max. 25 °C si max. 65% umiditate, ferit de actiunea directa a razelor solare.
Preparare: Pentru continutul unui pachet de paste este nevoie de 3 litri de apa si 10g sare. Pastele se adauga in apa care clocoteste si se fierb conform timpului indicat.
Important: nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece.
Producator: Petras Bio SRL
Valori nutritionale / 100g produs |
|
Valoare energetica |
1426 kj / 336 kcal |
Grasimi |
1,7 g |
din care acizi grasi saturati |
0,3 g |
Glucide |
67 g |
din care zaharuri |
2,4 g |
Fibre |
3,2 g |
Proteine |
11,8 g |
Sare |
0,08 g |
Cate ceva despre Petras Bio si fabrica lor!
SpaÈ›iul de producÈ›ie este organizat în 2 secÈ›ii: secÈ›ia dedicată produselor fara gluten È™i secÈ›ia produselor cu gluten.
Tehnologia lor specifica, prin uscare blânda la temperaturi între 42– 50°C de-a lungul a 1 – 2 zile, împreuna cu mâinile pricepute ale oamenilor, ofera echilibrul între industrie si pasiune pentru a crea mai mult decât un produs sanatos.
Petras Bio se preocupa sa dea valoare adaugata produselor, astfel ca le-au testat împreuna cu cercetatorii de la Wirksensorik Germania, prin Empathic Food Test, pentru a observa senzatiile si trairile corporale pe care produsele le genereaza dupa consum.
Petras Bio s-a dedicat producÈ›iei raw, întrucât le place să lucreze cu un produs care are viață È™i care îÈ™i transmite mai departe puterea nealterată.
Din 2006 au grija ca tot procesul de producÈ›ie să fie în armonie cu valorile familiei lor, cu natura înconjurătoare È™i cu dorinÈ›a lor de a oferi produse sănătoase care hrănesc trupul È™i bucură în acelaÈ™i timp gustul.
Sub brandul Petras Bio puteti gasi o gama de produse care îmbina pasiunea – germinarea seminÈ›elor, cu expertiza dobândita – producÈ›ia prin uscare blânda, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natură.