Description
Taitei japonezi (spaghetti) Udon bio 250g
-vegan-
Taiteii traditionali japonezi Udon se aseamana foarte mult cu spaghetele europene insa sunt mai subtiri si nu sunt rotunzi. Sunt preparati printr-o metoda traditionala din grau. Graul este macinat de mai multe ori, pana faina este extrem de fina. Aluatul este intins in foi subtiri, si apoi taiat. Uscarea se face la temperatura camerei, fara surse artificiale de caldura, fiind lasati 48 de ore la uscat.
Ingrediente: faina integrala de GRAU*, sare de mare.
*din agricultura ecologica
Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1460kJ/345kcal
Grasimi: 2.1g din care saturate 0.4g
Carbohidrati: 66g din care zaharuri 1.1g
Fibre: 4.5g
Proteine: 14g
Saruri: 1.9g
Timp de fierbere: 10min / 3 portii
Produs certificat ecologic.
Tara de origine: Japonia
250g