ULEI DE CAMELIA BIO VIRGIN 50ML MAYAM

31,30 lei

La comenzi de 199 lei transportul prin curier este gratuit in Romania, chiar daca pe pagina de finalizare a comenzii va aparea o taxa de livrare. Acest text il veti intalni doar la anumite produse, asta fiindca pe site sunt listate produse de la 10 magazine diferite si fiecare magazin in parte are taxe de livrare si politici de livrare diferite. Aici gasiti detalii.

SKU: RVM202012721 Category: Tag:

Description

 

Uleiul de Camelia cunoscut şi sub denumirea de ulei de ceai verde este considerat secretul frumuseţii gheişelor. Acesta este extras din seminţele plantei de ceai arbust peren original din Asia apreciat pentru frunzele tinere din care se prepară băuturile tradiţionale asiatice.

Considerat un adevărat elixir pentru sănătate şi frumuseţe în Japonia şi China uleiul de Camelia a fost descoperit relativ recent în Occident însă este folosit tot mai des în produsele cosmetice destinate îngrijirii pielii părului şi unghiilor.

Uleiul de Camelia este un ulei uscat non-comedogenic foarte bogat în acizi graşi (omega-9) vitamine conţine şi squalan componentă importantă a sistemului natural de hidratare a pielii.

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţe urmat de un proces de dezodorizare în concordanţă cu standardele de certificare organică

Zona geografică de provenienţă: planta de ceai verde provine din China

Prezentare: lichid clar galben auriu miros uşor dulceag

Pe piele: absorbţie rapidă senzaţie uscată non-comedogenic

Ingrediente (INCI): camellia sinensis oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de camelia

  • penetrant  catifelant plăcut la aplicare
  • nutritiv protector
  • hidratant emolient
  • echilibrează sistemul natural de hidratare a pielii
  • întârzie îmbătrânirea fiziologică a pielii
  • reduce uşor petele de vârstă pigmentaţiile
  • protejează pielea împotriva agresiunilor de mediu
  • hrăneşte şi fortifică părul unghiile

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare se păstrează în mediul ambiant de preferinţă sub 25°C ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

Additional information

Magazin

Brand