Description
Cacao, pulbere ecologica – Republica BIO, 200 g
Descriere
• Cacaua Republica BIO este obtinuta din boabe de cacao ecologice deshidratate si partial degresate (grasime 11%), pastrand intacte proprietatile nutritive.
• Vegan, neiradiat, fara OMG, fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi •trans•, fara metale grele, indice glicemic scazut.
• Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.
• Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat.
• Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.
• Produsul nu contine urme de alergeni precum: nuci, alune, susan, soia, lupin, mustar, telina, lapte, ou sau gluten.
• Pulberea de Cacao Republica BIO are origine non-China.
Proprietati
• Cacaua stimuleaza sistemul nervos, ajuta la buna functionare a creierului si la cresterea concentrarii, stimuleaza eliberarea endorfinei si a serotoninei (••hormonii fericirii••), cu potentiale efecte antidepresive si afrodiziace.
• Este bogata in antioxidanti si minerale, in special fier, magneziu si sulf (mineralul frumusetii).
• Ciocolata (preparata din cacao) este un tonic natural excelent pentru starea de spirit si poate inlocui cafeaua, fara a da dependenta.
Continut
• O punga contine 200g pulbere de cacao, produs certificat ecologic cu certificarea numarul ES-ECO-019.
• Ingrediente: 100% cacao pudra* (Theobroma cacao L.). *=agricultura ecologica.
• Valori nutritionale/100g: energie Kcal/KJ 375/1569, proteine 26g, carbohidrati 16g din care zaharuri 1g, fibre 9g, grasimi 16g din care saturate 10g din care nesaturate (trans) 0g, sare 0mg, Magneziu 125% DZR 499mg, Fier 77% DZR 13,9mg, teobromina 2057mg.
• Produs in Spania pentru Republica BIO.
Consum
• Foloseste pudra de cacao pentru a pregati ciocolata calda in casa, adauga in shake-uri, smoothie-uri sau bauturi vegetale.
• Are un gust delicios in prajituri si alte deserturi.
• Poti adauga 1/2 lingurita peste cerealele de la micul dejun (de preferat ovaz).
• Idee: Pudra de cacao elibereaza mai multi antioxidanti cand este incalzita.
• Combina cacaua cu lapte si fierbe compozitia 2-3 minute.
• Poti indulci cu zahar de cocos (care are aroma de caramel) sau cu indulcitorul preferat.
• Este recomandat sa nu depasesti 4-5 lingurite (20 g/zi).
• Consuma cacaua in special dimineata, pentru efectul sau energizant.
• Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa.
<
p class= MsoNormal >• Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.