Miere de Manuka KFactor 16 RAW, 250g, Wedderspoon

204,50 lei

La comenzi de 199 lei transportul prin curier este gratuit in Romania, chiar daca pe pagina de finalizare a comenzii va aparea o taxa de livrare. Acest text il veti intalni doar la anumite produse, asta fiindca pe site sunt listate produse de la 10 magazine diferite si fiecare magazin in parte are taxe de livrare si politici de livrare diferite. Aici gasiti detalii.

Supplier: NATUR

Description

Miere de Manuka KFactor 16 RAW, 250g, Wedderspoon

 

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica.

Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka,  efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii.

Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)

KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere contine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka.

 

Beneficiile mierii de Manuka:

width=

 

Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala.

Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale.

Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.

Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka:

Imunitate dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte
Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali
Afectiuni bacteriene acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii – halena
Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului

 

Ingrediente:

100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata

Ambalat in borcan ermetic, fara BPA.

 

Precautii:

Nu este recomandata copiilor sub 12 luni.

Nu este nevoie sa o pastrati la frigider.

 

Tara de origine: Noua Zeelenda


 

Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon?

width=

Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea mai înaltă calitate și puritate a Mierii de Manuka.

Pentru a identifica și a măsura proprietățile complexe care se găsesc în Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistică etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere specială.

Sistemul Kfactor îndeplinește reglementările evaluării Mierii de Manuka, puteți citi aici scrisoarea de certificare.

Totodată, sistemul Kfactor va defini în mod adițional proprietățile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.

Brandul Wedderspoon finanțează cercetarea imagistică prin rezonanță magnetică nucleară (RMN). Această tehnologie extrem de sensibilă va măsura nu numai substanțele recunoscute, dar, de asemenea, încearcă să identifice substanțe adiționale prezente doar în Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal și alți factori cheie pe care sperăm să îi identificăm folosind tehnologia unică RMN.

Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon

Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvoltă standarde și reglementează cerificările Mieri de Manuka ( și ale tuturor celelalte produse alimentare și agro-alimentare din Noua Zeelandă). Aici puteți vedea scrisoarea de aprobare.

Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândrie de aprovizionarea, ambalarea și etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.

width=

 

Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATĂ

Mierea Raw este pur și simplu miere care a fost ușor filtrată și foarte puțin încălzită pentru a avea consistența cremoasă, fără pasteurizare, și conține în mod natural polenul de albine, ceară de albine și propolis.

Spre deosebire de mierea pasteurizată, mierea noastră raw conține în mod natural și enzime vii – și fiecare borcan este urmărit până la apicultorul specialist din Noua Zeelandă .

Aici, la Wedderspoon, noi credem în furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastră este întotdeauna păstrată în starea sa naturală , crudă și nepasteurizată.

Beneficii nutriționale

width=

Nectarul în sine este compus în principal din zaharoză și apă . Albinele adaugă enzime cunoscute sub denumirea de invertază care creează compuși chimici suplimentari, transformând zaharoza în fructoză și glucoză, evaporând apoi apa, astfel încât produsele rezultate vor deveni rezistente.

Mierea este o sursă de carbohidrați .

Timp de milioane de ani, albinele și florile au lucrat împreună pentru a crea nenumărate combinațiinaturale, aromate și sănătoase de miere. Nectarul din fiecare floare și copac contribuie la propria sa paleta de gusturi și enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelandă , care au descoperit pentru prima dată Manuka, s-au bucurat de
aceasta floare pentru nenumăratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), această miere provine din florile rare și frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este cu adevărat o minune a naturii . Este considerată una dintre cele mai nutritive alimente din lume , conțin
ând zaharuri complexe , enzime vii și alți compuși care apar în mod natural și este consumată zilnic de foarte mulți oameni.

Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decât zahărul de masă. Acest lucru înseamnă pur și simplu că zahărul din miere este absorbit în fluxul sanguin treptat.

 

Sistemul de notare PFUND Color Standard

Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a măsura gradat nuanța mierii, pentru a te asigura că mierea pe care o primești este consistent . Aceasta te asigură că Mierea de Manuka Wedderspoon este consistentă și de încredere.

Determinarea nuanței de culoare pe scara Pfund este măsurată printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat măsoară lungimile de undă ale luminii, exprimată în milimetri, care pot trece prin miere .

Există șapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR

width=

Additional information

Magazin

Brand