Miere de Manuka MANUKA LAB, MGO 525+ Noua Zeelanda, 250 g, naturala

300,00 lei

La comenzi de 199 lei transportul prin curier este gratuit in Romania, chiar daca pe pagina de finalizare a comenzii va aparea o taxa de livrare. Acest text il veti intalni doar la anumite produse, asta fiindca pe site sunt listate produse de la 10 magazine diferite si fiecare magazin in parte are taxe de livrare si politici de livrare diferite. Aici gasiti detalii.

Supplier: NATUR

Description

Miere de Manuka MANUKA LAB, MGO 525+ Noua Zeelanda, 250 g, naturala

 Miere de Manuka autentica MGO 525+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului.
• Aceasta miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.
• MGO (Meliglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
• Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
• Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.
• Includeti aceasta miere in dieta voastra cotidiana pentru a va sustine sanatatea si starea de bine.

Proprietati:

Datorita nivelului ridicat de Metilglioxal, mierea de Manuka MGO 525+ are puternice proprietati antibacteriene si antifungice, luptand eficient impotriva infectiilor bacteriene si fungice rezistente;
• Proprietati antivirale – remediu de sezon în caz de raceala sau gripa;
• Contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc)
• Puternice proprietati antiinflamatorii si antioxidante. Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare).  Mierea de Manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.

Un borcan contine 250g miere de Manuka MGO 525+, produs natural.
Ingrediente: 100% miere de Manuka MGO 525+.

Mod de utilizare:

O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita, pe clatite sau gofre.
• O puteti consuma simpla sau dizolvata in apa (calda sau rece) pe post de bautura revigoranta.
• Consumati 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi.
• Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
• Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
• Pastrati recipientul cu capacul inchis.
Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
• Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.  
• Nu este necesara pastrarea la frigider.
• Produsul este 100% natural si poate cristaliza.
• Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
• Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.

Additional information

Magazin

Brand