Description
Miere de Manuka MANUKA LAB, MGO 525+ Noua Zeelanda, 500 g, naturala
Miere de Manuka autentica MGO 525+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului.
• Aceasta miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.
• MGO (Meliglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
• Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
• Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.
• Includeti aceasta miere in dieta voastra cotidiana pentru a va sustine sanatatea si starea de bine.
Proprietati:
Datorita nivelului ridicat de Metilglioxal, mierea de Manuka MGO 525+ are puternice proprietati antibacteriene si antifungice, luptand eficient impotriva infectiilor bacteriene si fungice rezistente;
• Proprietati antivirale – remediu de sezon în caz de raceala sau gripa;
• Contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc)
• Puternice proprietati antiinflamatorii si antioxidante. Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare). Mierea de Manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.
Un borcan contine 500g miere de Manuka MGO 525+, produs natural.
Ingrediente: 100% miere de Manuka MGO 525+.
Mod de utilizare:
O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita, pe clatite sau gofre.
• O puteti consuma simpla sau dizolvata in apa (calda sau rece) pe post de bautura revigoranta.
• Consumati 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi.
• Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
• Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
• Pastrati recipientul cu capacul inchis.
Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
• Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
• Nu este necesara pastrarea la frigider.
• Produsul este 100% natural si poate cristaliza.
• Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
• Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.