Description
Mix bio pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, 270 g – Glutenfreie Heimat
Mixul cu proteine de canepa de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru a obtine o paine delicioasa si bogata in proteine.
Se folosesc doar ingrediente naturale si fara alergeni.
Painea este usor si rapid de facut: pur si simplu amestecati mixul pentru copt cu apa calduta, modelati aluatu, dupa care il puneti in cuptor la copt.
Ingrediente:
*seminte de canepa decojite, *faina de orez integral, *amidon de tapioca *faina de naut, *seminte de floarea soarelui *coji de psyllium, *seminte de chia alba, sare.
*din agricultura ecologica.
<
p class= MsoNormal >
Valori nutritionale/ 100 g:
Energie: 2086 KJ/ 501 kcal
Grasimi: 33 g din care saturate 3.4 g
Carbohidrati: 28 g din care zaharuri 2.0 g
Fibre: 8.7 g
Proteine: 19 g
Sare: 2.4 g
<
p class= MsoNormal >
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 de grade (aer circulant). Puneti continutul pungii intr-un vas cu 210 g apa si amestecati cu o spatula pentru a forma un aluat omogen. Modelati aluatul intr-o bila pe care o veti aseza intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt.
Coaceti painea timp de 90 de minute.
Temperatura si timpul de coacere pot varia in functie de cuptor.
<
p class= MsoNormal >
Produs in Germania.
<
p class= MsoNormal >
Acest produs face lumea un pic mai buna! Pentru ca Glutenfreie Heimat coopereaza cu organizatia A Little Gesture. Aceasta inseamna ca o parte din fiecare vanzare merge catre asistenta sociala in provincia Gaza din Mozambic si sprijina proiecte acolo in domeniile reducerii saraciei, educatiei si sanatatii.
<
p class= MsoNormal >
<
p class= MsoNormal >